Nina Dobrev
3. évad

3.01 THE BIRTDAY - Már két hónap telt el azóta, hogy Stefan és Klaus elhagyta Mystic Fallst. Elérkezik Elena tizennyoldaik születésnapja, és ennek alkalmából Caroline a Salvatore házba hatalmas partit rendez Elenának. Damon titkolni próbálja Elena elől, hogy Stefan merre jár, de végül Elena rájön az igazságra. Stefan és Klaus Ray Sutton nevű vérfarkast keresik, akire rá is bukkannak. Caroline és Tyler már nem bírnak a vágyaikkal, és egymásnak esnek. Alaric elköltözik a Gilbert házból, úgyanis még mindig nem tette túl magát Jenna halálán.

3.02 THE HYBRID - Stefan és Klaus elindulnak megkresni Ray Sutton vérfarkas falkáját, és sikerrel járnak, úgyanis a Tennessee hegyekben megtalálja a falkát, és mindet átváltoztatja. Elena eközben Ric segítségével elindul megkresni Stefant Tennessee-ben, de Damon megakadályozza ebben. Klaus terve a hibridekkel nem igazán alakúl, úgy ahogy ő akarja. Eközben senki nem veszi észre, hogy Caroline eltünt, és hogy Jeremy furcsa dolgokat lát.

3.03 THE END OF THE AFFAIR - Klaus és Stefan Chicagoba utaznak, hogy találkozzanak egy boszorkánnyal, aki választ adhat Klaus-nak, hogy miért nem sikerűlt hibrideket létrehoznia. Katherine felhívja Damont és megmondja, hogy hol találja Stefant. Caroline apja meg akarja gyógyítani a lányát a vámpírságból. Klaus és Stefan visszaemlékezést tartanak, ahol kiderűl, hogy egy Rebekah nevü lány Klaus húga. Elena Stefan régi lakásán van, amikor Klaus és Stefan oda tartanak. Klaus feltámasztja hugát, úgyanis ő kell ahoz, hogy Gloria segíteni tudjon Klaus tervében. Stefan megmondja Elenának, hogy nem akarja látni, és hogy, ha Klaus rájön, hogy életben van megöli. Stefan ismét találkozik egy régi ismerőssel.

3.04 DISTURBING BEHAVIOUR - Klaus, Rebecca és Stefan Chicagoba tartózkodnak. Gloria Rebecca segítségével megtalálja a nyakláncot amit annyira keresnek. Katherine és Stefan beszélnek, és sok információt csere hangzik el. Elena és Damon egyre közelebb kerűlnek egymáshoz, amit senki nem néz jó szemmel. Damon kezdi unni, hogy nem lehet önmaga ezért hülyeségeket csinál. Stefan megtud egy két dolgot Glóriától, azonban amikor rátámad, Gloria kihasználja, hogy megtudja, hol van a medál, de Katherine közbe lép. Rebecca elárúl Stefannak egy két dolgot Klausról. Klaus rájön, hogy Stefan titkol valamit, és Miystic Fallsba mennek.

3.05 THE RECKONING - Caroline és a többi végzős emlék gyűjtés gyanánt, csínytevéseket tesznek a tanárok ellen. Elena a suli folyosójában Klaus-ba botlik. Klaus nagyon kíváncsi, hogy Elena miért nem halt meg, ezért nem is öli meg, helyette Bonniet, kényszeríti, hogy derítse ki. Eközben Matt-nak megjelenik Viky. Damon és Katherine kocsikázni mennek, és csatlakozik hozzájuk egy másik személy. Végül kiderűl, hogy Elena vére a titok, hogy Klaus tudjon hibrideket csinálni, és fény derűl egy idegen nevére is akit Mikael-nek hívnak.

3.06 SMELLS LIKE TEEN SPIRIT - Alaric önvédelmi leckéket ad Elenának, hogyan védje meg magát egy vámpírral szembe. Katherine eközben Mikael próbálja felébreszteni. Stefan visszatér az iskolába, és nem igazán a jólmegszokott kedvességel bánik a társaival. Caroline nagy bosszúságára Rebekah is csatlakozott a pom-pom lány csapatba, és a többi lány hamar megkedveli. Matt eközben kapcsolatot létesít a szellem húgával Viky-vel. Vikyt a túlóldalról egy boszorkány segíti, de Bonnie időben megakadályozza amivel a boszorkány megbízta. Katherine próbálja megtudni Mikaeltől, hogy mivel táplálkozik, és amikor megtudja, nem biztos hogy volt ideje meglepődnie.

3.07 GHOST WORLD - Mystic Fallsban mindenki a megvilágítás éjszakájára, ám a szellemek is akcióba lendülnek. Mindenki megpróbál információt szerezni Mikael-ről. A szellemek közül visszajön segíteni Mason, Bonnie nagymamája, és Lexi is aki Stefant veszi kezelésbe. Bonnie és Jeremy szakítanak, hiszen Jeremy megcsalta őt Anna-val. Mason olyan dolgot mutat Damon-nak ami igazi titkokat fed fel mindenki előtt.

3.08 ORDINARY PEOPLE - Miután Mason megmutatta a tikos barlangot Damon-nak, Ric kutatásokat végez, és a viking írásokat lefordítva rájönnek, hogy az ősi család nevei találhatók a falakon. Elena közben információkat szed ki Rebekah-ból, aki elmeséli családja történetét és végre megtudhatjuk, hogyan is lettek vámpírok. Eközben Elena is rájön egy olyan titokra amit Rebekah nem is tud.

3.09 HOMECOMING - Mikael a városban van, és célja, hogy végezzen Klaussal. Klaus eközben hibrideket teremt, és amikor Stefan felhívja, hogy az apja halott, egyből Mystic Fallsba megy, és egy hatalmas partit rendez. Klaus tudja, hogy terveznek ellene valamit, ezért nem egyedül érkezik. Elena, hogy a tervük sikeres legyen leszúrja Rebekaht, aki a bálra készűl, hiszen ez lett volna élete első bálja. A Lockwood villában nem úgy zajlanak az események, ahogy azt Damon, Elena és Mikael szerette volna, hiszen Klaus még mindig életben van, és a fegyver ami megöl végleg egy elsőt elpusztúlt Mikael-el együtt. Stefan visszakapja a szabadságát, ám bosszúra szomjazik. Katherine is feltűnik a bálba, ám hamar távozik Mystic Fallsból, hiszen nem akar Klaus-al összefutni.

3.10 THE NEW DEAL - Stefan elrejtette Klaus családját, és be akarja bizonyítani, hogy senki sincs biztonságban. Elena és Alaric aggódnak Jeremy miatt. Alaric találkozik az egyik alapító család tagjával Dr. Fell-el, akit lenyűgöz Alaric gyors gyógyúlása. Elena alkút kínál Kluas-nak, de sokkoló híreket kap. Tyler próbálgatja a hibrid képességeit, de szembe kell néznie a tettei következményeivel is.

3.11 OUR TOWN - Caroline 18 születésnapja is elérkezett, aminek alkalmával Matt, Bonnie és Elena egy kis vámpírszülinapot rendeznek neki, eleinte nem igazán van kedve, de a barátai kedvéért belemegy. Klaus azt kéri Tyler-től, hogy harapja meg Caroline-t. Stefan ultimátumot ad Klaus-nak. Klaus végül a haldokló Caroline-t megmenti, sőt szülinapi ajándékot is ad neki. Stefan nagyon megbántja Elenát a tettével.

3.12 THE TIES THAT BIND - Bonnie álmaiban azt látja, hogy Klaus fekszik a koporsóban, úgy gondolja, hogy ennek oka van, hogy ezt látja. Az álami utján 15 év után úgy dönt, hogy felkeresi az édesanyját Abby Bennett-et. Tyler Caroline apjától kér segítséget. Klaus az egyik hibridje által visszakapja a 3 koporsót, de a negyediket nem. Klaus nagy meglepetésére valaki újraéled.

3.13 BRINGIG OUT THE DEAD - Forbes Seriff nyugtalanító híreket mond Alaric-nak és Elena-nak. A Salvatore testvérek vacsora party-ra vannak hivatalosak, az ősi család házába. Bonnie és Abby a koporsót próbálják kinyitni. Caroline apját valaki vámpírrá változtatta, és senki sem tudja ki a relytélyes gyilkos. A vacsorán váratlan vendégek bukkannak fel a koporsókból.

3.14 DANGEROUS LIAISONS - Az ősök családja bált rendez ahova Elenát és Caroline-t is meghívják. Rebekah mindenáron bosszút akar álni Elena-n és segítséget is kér bátyától Koltól. Elijah nem bízik édesanyjában, ezért óva inti Elena-t. Elena segítséget kér Stefan-tól. A bál végén Damon kike önmagából és őrűlt dolgot csinál. Esther egy varázslattal összekapcsolja a gyerekeit.

3.15 ALL MY CHILDREN - Esther és Finn felkeresik Bonnie-t és Abby-t, hogy segítsenek nekik végezni a gyerekeivel. Elena büntudatot érez amiért hazudott Elijah-nak. Elijah ultimátumot ad Damon-nak és Stefan-nak. A Mikaelson fiúk rájönnek anyjuk tervére, ami Damon-nak hála nem valósúl meg. Elijah és Kol elhagyja a várost, mig Rebekah a barlangban új dolgot fedez fel, és nem éppen jó dolgot.

3.16 1912 - A mostani gyilkosságok eszébe juttatjákDamon-nak majd 100 évnyi emléket, ahol szintén hasonló gyilkosságok történtek. Forbes Seriff arra kéri Damon-t, hogy ne avatkozzon bele a dolgokba. Elena és Matt bizonyítékot keresnek Dr. Fell ellen, hogy ő a gyilkos. Elena életének egy új szakaszát gondolja újra.

3.17 BREAKING ON THROUGH -  Damon és Sage egy évszázad után a Wickery-híd felújítási ünnepségen viszont ismét találkoznak. Sage-nek egy roppant módszere van Rebekah-val szemben. Bonnie édesanyja nehezen éli az új életét, de mindenki próbál segíteni neki. Miután Elena megtudja, Stefan legutóbbi küzdelmét, úgy dönt, hogy segít rajta mint egy barátjáj. Damon felfedez egy új fegyvert, amibe Stefant is beavatja. 

3.18 THE MURDER OF ONE -  Damon és Stefan azon van, hogyan is iktassák ki Klaust, a tervbe beavatják, Elenát, Matt-at és Caroline-t. Klaus zsarolással kényszeríti Bonnie-t egy varázslattra. Klaus és Rebekah azon ügyködnek Finn-t hogyan állítsák a saját oldalukra. Rebekah a Damon elleni bosszúval van elfoglalva. 

3.19 HEART OF DARKNESS -   Damon és Elena látogatóba mennek Jeremy-hez, hogy mágikus képességeit felhasználva megtudják, hogy Rose melyik vérvonalból származik. Caroline nagyon boldog, hogy Tyler visszatért, ám Tyler nem boldog amit hall Caroline és Klaus párosról. Matt próbálja lekötni Rebekaht.

3.20 DO NOT GO GENTLE -  Elérkezett a várt bál ahova Elena Caroline javaslatára Stefant hívja meg. Bonnie Jamie társaságában megy a bálba. Caroline nagy örömére Tyler is részt vesz a bálon, ám Klaus mindent elkövet, hogy felkeltse a lány figyelmét. Damon és Stefan segítséget kérnek Matt-től, Jeremy-től és Bonnie-től. 

3.21 BEFORE SUNSET -  Klaus szándéka, hogy elhagyja a várost mégpedik Elenával együtt, ám egy új ellenségbe botlik. Bonnie egy nehéz varázslathoz édesanyja segítségét kéri. Elena Tyler segítségével, próbálja meg megvédeni Caroline-t, Damont és Stefant. 

3.22 THE DEPARTED - Jeremy mindent megtesz, hogy megvédje a nővérét. Elena visszaemlékezik arra az időre mikor még Jenna és a szülei is életben voltak. Damon és Stefan elhagyják a várost, de Elena-nak hamarosan szüksége lesz valamelyikükre. Bonnie titkon köt egy alkut, aminek nem lesz jó vége.

 
Nina Dobrev

Üdv Magyarország egyik Nina Dobrev rajongói oldalán. Nina 1989. január 9-én született Bulgáriában, Szófia városában. Nina és családja 2 éves korában Kanadába költöztek. Nina már nagyon fiatalon tehetséget, érzett a művészetek íránt, ezért az egyetemet is otthagyta, hogy színészi pályába kezdjen. Nina 2009-ben kisebb szerepeket maga mögött tudva, megkapta élete első főszerepét, a The Vampire Diaries-ben.

 
navigation
 
aloldalak
 
Chatbox

Üdv a chatnak van néhány szabálya, kérek mindenkit, hogy szépen beszéljen a másikkal, ne szidja Ninát és az oldalt, és ne hírdessen, és szólítson a nevemen.

 
Vámpírnaplók

Kattints a képre a teljes mérethez!

 
Family sites


Nézzetek be a másik oldalamra is, ami a the vampire diaries testvérsorozata a The Originals-al foglalkozik.

 
the vampire diaries

Kattints a képre a teljes mérethez!

 
elite

  Kattints a képre a teljes mérethez! 
 

Szép, igényes oldalak jelentkezését, várom.
12/8 szabad hely van.

 
projects

Címe: The Vampire Diaries
Szerepe: Elena/Katherina
Státusz: Forgatás alatt
Várható: 2011.10.11
képek|ismertető|előztes|imbd


Címe: Let's Be Cops
Szerepe: Ismeretlen
Státusz: Utómunkálatok
Várható: 2014
képek|ismertető|előztes|imbd

 
informations

Szerkesztő: Natália
Desing: Natália
Version: 26. TVD S2

Téma: Nina Dobrev
Nyitás: 2011. szeptember 26.
Böngésző: Google Chrome
Host: 
sosugary.com
E-mail: one | two

Az oldal és az aloldalak saját készítésű szöveges és képi anyagának másolása TILOS! A portál saját céllal jött létre, hogy a rajongók megfelelő információt kapjanak. Minden jog a film készítőit illeti. Az oldal nem áll kapcsolatban sem a film készítőivel, sem a színésznővel Nina Dobrev-vel.
                     BEJELENTKEZÉS és KIJELENTKEZÉS

 
people
Indulás: 2010-12-23
 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!